x

EKSKLUZIVA.BA NA KONCERTU: Odličan nastup Dine Merlina u Dietikonu!

U prepunoj dvorani Stadthalle u Dietikonu, Dino Merlin je nastavio svoju turneju po Evropi. Nakon dvije godine pauze, Stadhalle je bila definitivno premala za sve one koji su željeli da pogledaju ovaj spektakl. 

Petnaest dana prije koncerta nastala je panika zbog ogromne zainteresiranosti za spektakl. Na društvenim mrežama već je počela potražnja za kartama. I ako je organizator kao i svake pa tako i ove godine ostavio dovoljno karata za kasu, mnogi nisu bili sigurno da li će biti dovoljno. U svakom slučaju Dino i ovaj put nije iznevjerio svoje fanove, koje je činila publika razne starosne dobi.

 

Dvorana je bila prepuna i ako prima 3500 ljudi, mnogima se činilo da je ta brojka daleko veća. I pored vrućine i gužve u dvorani atmosfera je bila daleko najbolja na svim dosadašnjim koncertima Čarobnjaka u Dietikonu. Vjerujemo da će nakon slika i mnogobrojnih vdeo snimaka po društvenim mrežama, mnogima biti još teže, što nisu bili na ovom koncertu. Grupa djevojaka našla je put do Dietikona iz daleke Engleske, a bilo je i onih koje su stigle iz Italije, Francuske, Njemačke i Austrije. 

 

Kao što znate naš fotograf Mirne, bio je na licu mjesta i napravio odlične fotografije sa koncerta koje možete pogledati u našoj fotogaleriji. Uskoro slijedi i video snimak. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.