x

EKSKLUZIVNE LUDORIJE, ALI I OZBILJA: Kad se Mahir i Adis spoje, pravi show - to je!

Nakon što je Mahir Sinanović otvorio svoj drugi frizerski salon u Holiday In-u, za koji mu je prijateljica Aida Hadžibajrić priredila posebno i glam otvorenje o kojem se i danas, dvije sedmice, poslije priča, Mahir radi punom parom.

Naša ekipa svratila je u toku jučerašnjeg dana, u poslijepodnevim satima kod Mahira i zatekla Adisa Škalju sa suprugom. Tokom našeg boravka u ovom salonu, vladala je odlična atmosfera jer su se fantastično raspoloženi frizer i pjevač, prije Adisovog šišanja, dobro zezali. Naime, prije nego što je Mahir odlučio i ovog puta da Adisu `radi o glavi`, uzeo je kečap kojim ga je namazao po vratu (da bude kao krv op.a) kako bi napravili originalne fotke.

 

Prije šišanja, njih dvojica su izašla pred Holiday kako bi napravili fotke, kakve do sad nisu imali, pa je čak pobjednik sedme sezone šoa ZMBT, zagazio u fontanu.

 

Kao što ćete vidjeti u galeriji, bio je ovo jedan lud i nezaboravan dan dva dobra, stara, drugara, ali i saradnika.

 

Kad se uozbiljila priča, Mahir nam je kazao da radi sa Dikson bojama, brendom koji postoji 50 godina. Dodao je da mu u ovom novom frizerskom salonu, odlično ide, što nas ne iznenađuje s obzirom na to da on, u Sarajevu važi, za jednog od najboljih frizera, ako ne i najboljeg.

 

Ukoliko imate pitanja za najpoznatijeg frizera u Sarajevu ili želite naručiti termin, kontakt broj je: +387 (0)61 545 132 ili pišite na: [email protected]

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.