x

EKSKLUZIVNO: Milioner Ceci dao ostrvo!

Svetlana Ceca Ražnatović opčinila je jednog milionera, koji joj je ustupio ostrvo Lastavica, poznato po tvrđavi Mamula, u Crnoj Gori da snimi spot za pjesmu „Anđeo drugog reda“.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, taj biznismen, koji je inače iz inostranstva, folk zvijezdu nije upoznao, ali je čuo za nju i fasciniran je njenim životom i radom. Zato je Ceca pravo iz Danske, gdje je 10. marta pjevala na jednom krštenju, direktnim letom odletjela na Crnogorsko primorje, gdje je na ovom ostrvu boravila dva dana.

 

Rađeno u tajnosti

 

- Cijeli projekat rađen je u tajnosti, jer Ceca nije željela da se o tome pretjerano piše i govori dok sve ne bude gotovo. Što se tiče čovjeka koji joj je ustupio ostrvo, riječ je o moćnom muškarcu koji živi i radi u inostranstvu, ali odlično zna ko je naša folk zvijezda. Štaviše, on je prošlog ljeta bio na njenom koncertu u Budvi, ali se tada nisu upoznali jer se ona poslije nastupa vratila za Srbiju. Kada je čuo da je pjevačicin tim zainteresovan da se baš na njegovom ostrvu snime kadrovi za njen video, biznismen se oduševio i sa zadovoljstvom im dao ostrvo da taj projekat i realizuju - priča naš dobro obaviješten izvor.

 

Sa ostrva u Bugarsku

 

Da bismo provjerili ovu informaciju, kontaktirali smo s folk divom, koja je potvrdila da je na Mamuli snimila spot.

 

- U dogovoreno vrijeme sam došla na snimanje spota. Ništa više od toga ne mogu da vam kažem jer sam, nakon što sam snimila kadrove, otputovala u Bugarsku na koncert. U sve što je vezano za snimanje spota na tom ostrvu upućeni su moji saradnici - rekla je pjevačica.

 

I Cecina kćerka Anastasija bila je tada na snimanju sa majkom, a putovanje na primorje je iskoristila da uradi set fotografija koje je podijelila na Instagramu.

 

Inače, Ražnatovićeva u subotu putuje u Skoplje, gdje istog dana ima koncert u najvećoj dvorani „Boris Trajkovski“, koju je rasprodala u rekordnom roku.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.