x

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Šta Halid Muslimović radi u društvu turskih zvijezda?!

Ekskluziva.ba portal prvi donosi ekskluzivne informacije o boravku legendarnog bh. pjevača Halida Muslimovića u Istanbulu. Naime, fotografije pjevača sa turskim zvijezdama, glumcima Dilarom Yuzer i Umutom Olcerom, te pjevačem Ozanom Kocerom su izazvale veliku pažnju već pri samom objavljivanju na društvene mreže, a sada vam donosimo detalje druženja.

Naime, legendarni pjevač Halid Muslimović boravi u Istanbulu gdje snima svoj prvi spot na turskom jeziku. Njegova pesma VEFAN YOK ASKA uskoro će dobiti i spot koji je sniman na relaciji Antalija - Istanbul.

 

Tokom pauze snimanja Halid je iskoristio priliku da velika glumačka imena Dilaru Yuzer i Umuta Olcera iz serije Elif kao i popularnog turskog pjevača Ozana Kocera ugosti u pravom bosanskom restoranu Bošnjak na Etileru.

 

Četiri zvijezde provele su divno veče u razgovoru i druženju, a Dilara, Ozan i Umut u bosanskim specijalitetima. Naš legendarni pjevač ostavio je dobar utisak i kao domaćin i kao gost, a već novo druženje dogovoreno je u Bosni gdje će turske zvijezde uživati u čarima najljepše zemlje i ljudi.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.