x

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako su Saša Matić i druge kolege sa estrade iznenadili Martu Savić?!

Pjevačica Marta Savić sinoć je proslavila svoj rođendan. U krugu bliskih prijatelja i kolega sa estrade priređena je žurka koju će mnogi dugo pamtiti. Iako nije znala šta joj se sprema pozitivni šok zapravo je uslijedio kada je popularna pjevačica kročila nogom u objekat.

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan!

Našoj Marti rođendan, rođendan, rođendan!

Živjela, živjela i sretna nam bila!

Živjela, živjela i sretna nam bila!

 

Pjevali su svi!!! Ponajprije velika estradna zvijezda i prijatelj porodice Kitić-Savić, Saša Matić. Pjevajući svoje velike hitove dirnuo je u srce slavljenicu koja nije mogla sakriti suze radosnice. Osim naše mega zvijezde Mileta Kitića koji je tu noć držao sve konce u rukama, mikrofona se latio i mladi i sve popularniji pjevač Menil Velioski. Veliki aplauz dobile su i Branka Sovrlić, Indira Aradinović-Indy, Kristina Kuzmanovska, kao i sama kćerka Elena koja je izvedbom nekoliko pjesama zadivila prisutne prijatelje.

 

Čovjek je bogat onoliko koliko ima prijatelja. Ja sam srećna žena, jer imam vas koji ste uvijek uz mene. Od srca vam hvala što ste mi priredili ovako bajkovitu noć, sve vas puno volim izjavila je Marta na kraju. Slavlje se nastavilo duboko u noć.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.