x

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Bivši muž Goce Tržan na liječenju od alkoholizma, a razlog je JEDNA ŽENA!

Ivan Marinković, bivši suprug pjevačice Goce Tržan, riješio je da se izbori sa svojim porokom, zbog kojeg je potražio stručnu pomoć u specijalnoj bolnici. Kako „Blic“ saznaje, Marinković se odlučio na korak kojim će staviti tačku na probleme koje ima s alkoholom.

Nakon brojnih skandala koji su pratili ovu rijaliti zvijezdu, Ivan se konačno osjeća srećno i zadovoljno zahvaljujući terapijama koje ima tri puta nedeljno u jednoj državnoj instituciji na Dedinju.

 

- Jedini Ivanov porok je bio alkohol. On je sve teške trenutke tokom majčine bolesti provodio sa svojom sestrom koja mu je sada sve što ima. Nakon majčine smrti, još više se odao alkoholu, jer je to bio veoma stresan period za njega. Životne okolnosti su ga natjerale da se poroku preda u potpunosti, jer je on bio lijek za njegovu tugu. Probudio se i shvatio je da ne može tako unedogled. Riješio je da ispuni majčinu želju, a to je da se otarasi svake kapi alkohola. Ovu odluku je doneo kako zbog nje tako i zbog sebe samog. Siguran sam da nije pogriješio, jer se sada osjeća znatno bolje - priča izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da je Ivan sada potpuno drugi čovek.

 

- On redovno ide na terapije, ne propušta ih i zaista je uporan i istrajan u tome. Bolje se osjeća, ispunjen je i zadovoljan rezultatima koje je već sada postigao, koji su ga bukvalno promijenili - objašnjava naš izvor.

 

Da bismo provjerili ove informacije, pozvali smo Ivana Marinkovića, koji je potvrdio naša saznanja.

 

- Tačno je, ali zaista ne bih da pričam o tome - rekao je Ivan.

 

Da bismo provjerili da li je Goca Tržan upućena u cijelu ovu priču i šta misli o tome, pozvali smo je, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar.

 

Podsjećanja radi, Ivan Marinković i Goca Tržan proveli su četiri godine u bračnoj zajednici, u kojoj su dobili kćerku Lenu. Njihov odnos je nakon razilaženja bio turbulentan, o čemu su mediji pisali.

 

Ivan privođen zbog krađe

 

Ivan Marinković je zbog krađe u jednom marketu u Pančevu priveden, dok Goca, sa kojom se razveo 2011. godine, nije vjerovala u nezakonite radnje svog bivšeg supruga. Kako se tada pisalo, Ivan je sa drugarom krao proizvode u vrijednosti oko 12.000 dinara, nakon čega su ubrzo pušteni i protiv obojice su podnijete krivične prijave.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.