x

ESTRADNI RAT MILICA: Rado, tako si jeftina! RADA: Mico, bolja sam riba od tebe!

Pjevačice Milica Todorović i Rada Manojlović čekale su da odu preko granice, pa da između njih sijevnu varnice!  Koleginice izgleda samo trpe jedna drugu u žiriju takmičenja „Neki novi klinci“ jer su na dodjeli estradnih nagrada u Beču frktale jedna na drugu kao bijesne mačke. A sve je započela Milica Todorović.

Milica je bila veoma nezadovoljna hotelskim smještajem, pogotovo kad je saznala da je za Radu rezervisana soba u luksuznom hotelu! Kao kroz šalu (a u šali pa privali) pitala je organizatore zašto je Manojlovićeva privilegovana. Oni su joj nešto zbunjeno odgovorili, Milica se samo kiselo nasmijala i sačekala prvu priliku da ostvari svoju malu osvetu.

 

To je uradila dok je s Radom davala intervju pred kamerama. U jednom momentu Milica je spazila da ona i Rada imaju iste sandale.

 

- Jao, imaš iste sandale kao ja! Samo, ja imam u dvije boje i moje su skuplje. Imam i takvu haljinu, al‘ je, za razliku od tebe, nisam kupila na rasprodaji - bez blama je rekla Milica.

 

Rada se nasmijala i uzvratila.

 

- A ja sam čula da si ti izjavila kako sam ja najzgodnija i da imam najbolje noge na estradi!

 

Međutim, Todorovićeva je nastavila.

 

- Jesi zgodna, al‘ nisam rekla da si najzgodnija. Ja sam najljepša, svakako - rekla je Milica, a onda je čak Radu nazvala drugaricom.

 

Kad je njihov intervju završen, pitali smo Radu čime je zaslužila takvo ponašanje svoje „drugarice“. Manojlovićeva je pokušala da je opravda.

 

- Milica umije da plane. Ona je u stvari dobra, pogrešno je ljudi protumače. Različite smo. Ja ćutim i trpim u sebi, pa budem nervozna kad dođem kući, a ona sve saspe u lice, i to ti je što ti je. Ona ne trpi ništa, a ja trpim dosta - rekla je kratko Rada, koja nije željela da odgovara koleginici.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.