x

EVO ŠTA ANABELA IMA DA PORUČI PRED ULAZAK U ZADRUGU!

Ono što su svi sigurno čekali proteklih mjeseci, pogotovo otkako je u rijaliti ušla Slobina još uvijek zakonita žena Kija Kockar, desiće se upravo večeras u ``Zadruzi``! U rijaliti će ući niko drugi nego Anabela Atijas, koju će ugostiti voditeljka Dušica Jakovljević.

Anabela je prije dva mjeseca gostovala u ``Zadruzi`` i podržala ljubav svoje kćerke Lune Đogani i Slobe Radanovića, a večeras će imati još puno toga da kaže, budući da se u rijalitiju u međuvremenu svašta izdešavalo.

 

Podsjetimo, Luna prošli put nije imala priliku da vidi majku budući da je Anabela razgovarala samo sa Slobom, a hoće li tako biti i večeras ostaje da vidimo.

 

Kako bismo provjerili ove navode pozvali smo pjevačicu, a ona nam je potvrdila da će večeras gostovati u emisiji. Na pitanje da li će se sresti sa Lunom, zabrinuto nam je odgovorila.

 

- Voljela bih da me puste da je vidim. Čujem da je opet danas loše i da su je odveli u bolnicu... Ima infekciju urinarnog trakta, antibiotici ne utiču na nju, ja to znam. Voljela bih da me puste da im to kažem. Ona je rođena sa anomalijom. Baš se brinem - rekla je Anabela za Telegraf.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.