x

EVO ZAŠTO JE STRADAO MALIŠAN IZ ZVORNIKA: Ujna ubila dijete da bi pričala telefonom!

Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mjesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton.

Smrt Lazara Rebića, starog 20 mjeseci, za koje su osumnjičeni ujak i njegova nevjenčana supruga potresa Zvornik.

 

Kako je dječak preminuo biće poznato tek nakon eshumacije tijela koja bi trebalo da bude obavljena danas.

 

Mediji, nezvanično prenose da je Lazar Rebić ubijen u noći izemđu 16. i 17. avgusta.

 

Njegova ujna Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mjesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton, prenosi televizija RS

 

Durakova je, kako navode mediji, sakrala tijelo i iste noći pobjegla iz kuće.

 

Klupko je počelo da se odmotava sutradan kada je Fata pronađena u Živinicama, a ona i njen nevjenčani suprug Mijat Stankić su u policji odgovornost za smrt djeteta prebacivali su jedno na drugo.

 

Kako navode baka i deka ubijenog dječaka, oboje su imali problema sa alkoholom, a za sada nije poznato zbog čega je njima dodijeljano starateljstvo nad djecom.

 

Lazareva baka, Milena Stankić kaže da je Fata tukla dijete, u šta je sumnjao i njegov otac Slađan Rebić, koji kaže nije imao uslove da se stara o djeci, ali je primjećivao da Lazar ima modrice i ogrebotine.

 

Policijski službenici Stanice javne bezbijednosti Zvornik, uhapsili su Mijata Stankića i njegovu nevjenčanu suprugu Fatimu Durak (34) iz Zvornika, zbog sumnje da su ubili dječaka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.