x

Edin Džeko i Amra Silajdžić se posvađali zbog...

I dok su mnogi prije skoro dvije godine demantirali pisanje ``Expressa`` nakon što je objavljeno da je naš najpoznatiji nogometaš Edin Džeko u vezi sa isto tako popularnom manekenkom Amrom Silajdžić, vrlo brzo su dementirali sami sebe pa su počeli pričati o velikoj ljubavnoj romansi.

O njihovoj vezi pisalo se nadugo i naširoko. Amra je, što je znano i pticama na grani, uvijek uz ``dijamanta`` bez obzira gdje se on nalazio, a Džeko otkako grli najljepšu Bosanku manje se druži sa prijateljima s kojima je ranije puno više drugovao.

Za razliku do Amre koja je, s obzirom na profesiju, navikla i voli da se slika na svakom koraku, Džeko baš nije uvijek raspoložen za poziranje ispred kamera. Tako je, prema pisanju i saznanju Expressa, Amra nedavno objavila svoju i Edinovu fotografiju na društvenim mrežama koja se nimalo nije svidjela nogometašu. Navodno, itekako joj je zamjerio zbog te objavljene fotografije pa je Silajdžić brzo istu uklonila sa svojih profila.

- Tačno je da su se malo sporiječkali, ali ne i posvađali. On ne voli da Amra objavljuje sve njihove fotografije. Nije mu se dopalo ni kada je objavila onu sliku na kojoj se ljube u usta. Brzo je istu uklonila, ali su novinari bili brži pa su je uzeli prije nego ju je manekenka uklonila - priča izvor  Expressa koji je insistirao da se ne objavljuje njegov identitet.

Na nekim portalima je nedavno objavljeno da su njih dvoje prekinuli ljubavnu vezu odnosno da je zapala u veliku krizu. Po priči Expressovog sagovornika to nije tačno, ali je istina da se u posljednje vrijeme svako malo pa posvađaju.

Izvor:Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.