x

Edin Puhalo za 30 sekundi nokautirao protivnika u Mađarskoj!

Bh. bokser Edin Iron Puki Puhalo u nedjelju navečer je odradio još jedan odličan meč te je nokautirao svog protivnika, Novosađanina Danijela Samardžića, za svega 30 sekundi.

``Ovo je za mene veoma važna pobjeda 12. po redu, od toga 11. nokautom. Odradio sam odlične pripreme sa mojim timom na čelu sa trenerom Narcisom Kalajdžićem, tako da sam prezadovoljan borbom. Protivnik nije imao nikakvih šansi. Nokautirao sam ga za 30 sekundi lijevim krošeom. Od samog početka meča krenuo sam odlučno i hrabro i u stilu Mike Taysona nokautirao Novosađanina.

 

Za ovaj izvanzemaljski nokaut dobio sam velike pohvale od predsjednika Saveza profesionalnog boxa Mađarske. Po povratku u Sarajevo nastaviću sa treninzima jer me vrlo brzo očekuje novi meč, a početkom sljedećeg mjeseca aBd i poziv da boksam za jednu od najjačih svjetskih asocijacija.

 

Veliko hvala svim mojim sponzorima i prijateljima. Ovu pobjedu poklanjam njima jer dio mog uspjeha pripada njima. Za kraj, želim poslati poruku mladim i nadolazećim sportistima: VJERUJTE U SEBE I ONDA KADA NIKO U VAS NE VJERUJE.``

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.