x

Edita Aradinović sve priznala: Neću se udati, jer...

Edita Aradinović važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na javnoj sceni, a sa ženskim bendom “Ministarke” postigla je ogroman uspjeh. Lijepa pjevačica je nedavno drastično promijenila frizuru, pa je otkrila da li to znači da je raskinula sa dečkom.

“Ma jok, nema to veze sa tim. Ništa se nije posebno dogodilo, osim što ide Nova godina, pa sam htjela neku transformaciju, da budem zanimljiva sama sebi. A i da podignem samopouzdanje… Dogodi se tako da imam lom u glavi, pa to liječim promjenama, ovog puta frizure”, rekla je na početku Edita.

 

Nedavno je objavila novu pjesmu “Moje jedino”, koja je pravi narodnjak, i potpuno je drugačija od svega što su “Ministarke” do sada radile.

 

``Reakcije na novu pjesmu su odlične, s obzirom na to da je promjena žanra i da su svi bili skeptični jer je pjesma u narodnjačkom fazonu. Mada ja od malena pjevam narodnu muziku``, kazala je pjevačica.

 

S obzirom na to da je ovu pjesmu još 2009. godine otpjevala Dajana Penezić, Edita je prokomentarisala optužbe da je pjesma ukradena.

 

“Mi jesmo uradile rimejk pjesme, ali sva autorska prava ima “F-play”, odnosno, producenti Filip i Miloš. Mi smo oživjele tu pjesmu, nismo željele da ode u zaborav pošto je mnogo dobra pjesma. S obzirom na to da sva prava ima ova produkcijska kuća, mi smo riješili da oživimo tu pjesmu i da ona postigne uspjeh, što se i dogodilo”, ispričala je Edita.

 

Atraktivna brineta je, na žalost mnogih muškaraca, u dugoj vezi, a zanimalo nas je da li je sve i dalje u najboljem redu na tom planu.

 

“U ljubavi je sve savršeno”, bila je kratka Edita, a na pitanje da li onda može da se dogodi da sljedeće godine stane na ludi kamen, rekla je kroz osmijeh:

 

“Ne, ne, ma kakvi… Nije toliko savršeno.”

 

Ministarke inače pripremaju novu pjesmu koja će svjetlost dana ugledati u januaru.

 

“Spremamo još jednu pjesmu, koju ćemo objaviti u aprilu. Vraćamo se našem stilu. Jedna od pjesama biće balada, jedna prelijepa balada, kao “Gram ljubavi”… Ma još bolja”, kaže Edita.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.