x

Ekskluzivni caffe i nargila bar Kaldrma od sada u srcu Baščaršije!

U ulici Veliki Ćurčiluk 24 otvoren ekskluzivni caffe i nargila bar, dio lanca UniMa caffe&restaurant BAŠČARŠIJA PONOVO IMA „KALDRMU“. Naime, u srijedu 13. avgusta u večernjim satima, otvoren je najekskluzivniji nargila bar u Sarajevu. „KALDRMA“ je dio lanca UniMa caffe&restaurant.

„Uspješno smo otvorili još jedan objekat, vjerujem da će svi gosti biti zadovoljni našom ponudom, a Baščaršija ponovo ima Kaldrmu“ rekao je Mr. Hubić Nermin dipl. oec, vlasnik TAHMID grupacije i UniMa lanca caffe&restaurant. Najavio je skoro otvaranje ekspresnog restorana na Ilidži, kao i kultne Olomanke, rekavši kako su radovi već počeli, i da se otvaranje restorana na Ilidži može očekivati već sredinom septembra.

 

Za dobro raspoloženje u srijedu pobrinuo se bend DIVANHANA i  Sanel Marić Mara. Gosti su imali priliku besplatno kušati dio punude UniMa caffe&restaurant.

 
KALDRMA će do zimskog perioda raditi sa ponudom raznovrsnih kafa, čajeva, slatkog programa i nargila, a od novembra će na 2. spratu biti ekskluzivni restoran, sa delicijama domaće, ali i internacionalne kuhinje.
 
 
Otvorenju KALDRME je prisustvovao veliki broj gostiju, a među njima je bio i Sulejman Haljevac Memo, čiji umjetnički radovi krase ovaj objekat. 
 
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.