x

Eksplicitni snimak iz kupatila: Haris Berković go ispod tuša!

Haris Berković je odriješio kesu, saznaje Ekskluziva.ba portal! On je zbog nove pjesme i spota ostao bez nekoliko hiljada eura, budući da je riječ o jednom od najskupljih projekata na estradi! Berković je snimio spot za novu pjesmu ``Magla``, a za potrebe snimanja spota našao se go ispod tuša!

Nakon hit singla ``Prokleta``, Haris Berković je nastavio s radom na novom projektu za pjesmu ``Magla``. Mlađahni pjevač nije štedio kada je u pitanju numera i spot, tako da će ovo biti jedno nesvakidašnje djelo. 

 

Haris se odlučio na saradnju sa vrhunskom ekipom iz muzičkog svijeta, a spot je nešto što ne viđamo često. Ekskluzivno vam donosimo teaser spota, koji najavljuje apsolutni bum na estradi. Go pjevač ispod tuša, tigrovi, cirkus, vatra, atraktivna plavuša, motori... dio su spota, koji je radio poznati režiser, višestruko nagrađivani Haris Dubica, čiji spotovi su proglašavani najboljim na svijetu.

 

S druge strane, tekst pjesme je radila Marina Tucaković, melodiju Rale Ratković, a aranžman Stefan Đurić Rasta i Vanja Ulepić Oneya. Sama imena govore kako je riječ o zaista neobičnom spoju, a šta nam je ova ekipa sve spremila vidjećemo sljedeće sedmice kada izlazi spot. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.