x

Elegantnog dizajna, HTC One E9+ dual sim zrači stilom i nevjerovatnim specifikacijama!

HTC, globalni lider u inovaciji i dizajnu, danas je najavio predstavljanje HTC One E9+ dual sim, elegantnog, sofisticiranog i laganog pametnog telefona sa velikim ekranom. Prepun novih specifikacija, dizajniran je za povezivanje i osnaživanje dinamičnih pojedinaca u njihovim težnjama za savršenstvom. HTC One E9+ dual sim dostupan je u svim m:tel prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini već po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix VIP.

”Posvećenost i inovacija je naša misija, i mi stoga vjerujemo u kombinovanje najnovijih tehnologija sa najboljim hardverom u svrhu postizanja nenadmašnog iskustva.” – rekla je Petra Razić, HTC regionalna direktorka za Adriatic region. ¨Ovaj najnoviji član HTC One porodice balansira elegantni dizajn i napredne funkcionalnosti i dostupnost, te donosi mnoge od naših najboljih specifikacija, od luksuzno velikog ekrana do visokokvalitetne megapixel kamere.¨

 

Jednostavan stil i funkcija

 

Bez imalo napora, HTC One E9+ dual sim kombinuje stil i funkcionalnost. Nevjerovatni ekran od 5,5 inči, koji donosi zasićene boje i detalje pravo na vaš dlan, omogućava korisnicima da na jednostavan način urone u svoje omiljene mobilne igrice ili da gledaju najnovije filmove. A kad imate tako nevjerovatan ekran, potreban vam je i kvalitetan zvuk. Zahvaljujući prednjim zvučnicima koji se suočavaju i HTC BoomSound ™ Dolby Audio,  HTC One E9+ dual sim pruža bogat kvalitet zvuka za potpuni doživljaj zabave.

  

Nevjerovatne slike: Angažujte svog unutrašnjeg fotografa

 

HTC One E9+ dual sim je u potpunosti opremljen kako bi podržao vašeg unutrašnjeg fotografa, sa zadnjom kamerom od 20 megapiksela koja vam omogućava da pravite fotografije kojima bilježite trenutke do najsitnijih detalja. Bilo da pravite fotografiju ili film, vaše omiljene uspomene imaće nevjerovatno visoku rezoluciju, a možete ih podijeliti i sa prijateljima ili čak prikazivati na HD TV uređajima. Osim toga, prednja kamera dolazi sa široko zaobljenom HTC UltraPixel™ kamerom, koja bilježi tri puta više svjetla od običnih kamera, time osiguravajući svjetlije fotografije, koje prikazuju svoj istinski sjaj, čak i pri slabom svjetlu.

 

HTC Sense™ 7: Čini vaš mobilni život bogatijim

 

HTC One E9+ dual sim pruža niz mogućnosti za kreiranje što kvalitetnijih fotografija. HTC Sense 7 sa HTC’s EYE™ Experience softverom olakšava stvaranje kreativnih fotografija. Niz novih efekata za uređivanje, u koje su uključeni i oblici, prizme i elementi, omogućavaju vam da svaku fotografiju obogatite kreativnošću. Koristeći Zoe™ aplikaciju možete automatski kreirati nevjerovatne kućne filmove, dodajući muziku po vašem izboru, ali isto tako možete dozvoliti vašim prijateljima da ih kombinuju sa svojim snimcima, stvarajući tako jedinstvenu proslavu svakog trenutka koji ste proveli zajedno.

 

HTC One E9+ dual sim svu kontrolu prepušta vama, vodeći pri tome računa da vaš novi pametni telefon doprinosi vašem mobilnom životu. HTC Sense 7 vam pruža iskustvo koje se može opisati kao ¨prilagodljivo¨ jer vam omogućava da na inteligentan način analizirate svoje fotografije kako bi promijenili izgled i dojam svojih aplikacija, šema boja i pozadine. Pretvara vaš pametni telefon u vašeg stalnog saputnika, a to se ogleda u tome što, zavisno od vaše lokacije, donosi na ekran uređaja najkorisnije aplikacije, stavljajući vas samo na klik od aplikacija koje su vam potrebne.

 

Ispod svog sofisticiranog eksterijera, HTC One E9+ dual sim je prepun novih inovativnih tehnologija, uključujući i najnoviji MediaTek MT6795 procesor i Octa-core 2 GB chipset, koji mu omogućava da radi bez problema i sa lakoćom, pa čak i da obavlja više zadataka istovremeno.

 

Dostupnost

 

HTC One E9+ dual sim biće dostupan u slick silver boji u svim m:tel prodavnicama u Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.