x

Elvin Kadrić Kadra pravi solistički koncert !

Elvina smo zatekli u dobro poznatom `Caffe bar Ba Ba Luu` kako ispija kaficu. Iskoristili smo priliku i malo porazgovarali s njim o njegovom prvom solističkom koncertu . 

Zašto baš Pazarić ? 

- Zato što sam dobio prostor od načelnika opštine i predsjednika skupštine mjesne zajednice Pazarić. Ovaj koncert je trebao da ispadne jedan običan nastup, međutim pretvara se u jedan koncert što sam se i sam pozitivno iznenadio . 

Kakva su očekivanja koncerta ? 

- Očekivanja su pozitivna, što se tiče samog koncerta ne očekujem nikakvu zaradu jer sam me nastup puno košta, puno obaveza ima tu. Mislim čak da je velika odgovornost i obaveza uraditi ovako nešto. Kada pogledam sve ovo, tek mi je sada jasno što se mnogi pjevači ne odlučuju često na ovaj korak jer zahtijeva puno vremena i pažnje. 

Da li je istina da si sam organizator koncerta ? 

- Da. Organizator sam čitavog koncerta i svega što zahtijeva jedan koncert. Plakate sam sam polijepio po Pazariću, Tarčinu i Hadžićima. 

Što se tiče sponzora, kakva je tu situacija ? 

- Nažalost nemam sponzora, jer u pitanju je moj prvi koncert da ga tako nazovem, i sigurno je teško dobiti sponzora jer sam početnik .

Elvin se nada da će do subote pronaći sponzora i da će sve proći u najboljem redu, jer svi znate da je uz Kadru najbolji provod . 

- Bujrum svim dobrim ljudima, ljubi Kadra - poručio je mladi pjevač.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.