x

Emina Tufo ponovo briljirala u Zvezdama Granda, dok je Bosanac mnoge iznenadio svojim glasanjem!

I sinoćnja emisija Zvezda Granda na OBN TV je prošla uzbudljivo, a od sada su nova pravila, pa dva kandidata izlaze na scenu, žiri ih ponovo ne vidi i glasa za boljeg. Emina Tufo iz Sarajeva je bil au duelu sa Miroslavom Jovanović i pjevala je pjesmu ``Kako da se pomirim sa tim`` Snežane Đurišić. Druga pjesma je ``Kao da me nema tu`` Vanne. Emina je osvojila pet glasova.

- Miroslava je pjeva pesmu ``Moja zakletvo`` Zorice Brunclik. Druga pjesma je ``Zbog tebe`` Hanke Paldum. Miroslava je osvojila dva glasa.

 

``Kandidatkina broj jedan je bila fenomenalna, drugoj je falilo malo, želim joj više sreće drugi put``, kaže Zorica, a Šaban se složio sa njom.

 

``Prva kandidatkinja je prvu pjesmu dobro otpjevala, a u drugoj pesmi nije imalo veze, cijeli refren je bio van intonacije. Druga kandidatkinja je dobro počela da pjeva, ali problem je što je prenaglasila neke stvari``, kaže Bosanac.

 

``Za drugu kandidatkinju nisam glasao jer je Zoričinu pjesmu otpjevala katastrofalno, a prva kandidatkinja je prvu pjesmu otpevala fenomenalno, a drugu pjesmu je otpevala sa modulacijom, original tako pjeva Vanna``, kaže Aca.

 

``Ako je Vanna pjevala ovako, onda joj producent nije pustio dobro, ovo je klasičan falš``, ubacio se Bosanac. Aca smatra da je kandidatkinja dobro otpjevala kao i da je Vanna najbolja pjevačica.

 

Produkcija je odlučila da kandidatkinja pod rednim brojem jedan, Emina Tufo, je direktno prošla dalje. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.