x

Emina briljirala prvom pjesmom!

Početak svoje muzičke karijere Emina Ibrahimović najavila je prvim singlom „Bolu prodana na kojij su radili vrsni muzičari, producenti i tekstopisci. Urbani pop-folk, savršeni je muzički spoj u kojem se pronašla, a kako je kazala u intervjuu za Kanal 6 televiziju, publici želi ponuditi kvalitetne pjesme koje će da traju.

Emina Ibrahimović, rođena je u Travniku 12. aprila 1988. godine. Odrastala je u Sarajevu, gdje je pohađala Žurnalistiku na Fakultetu političkih nauka i provela najljepše godine svoga života. Povremeno se uz studije bavila voditeljstvom i novinarstvom, kao i muzikom. Emina, 2010-te godine napušta Sarajevo, te se prilagođava novom životu u Beču sa suprugom kojeg je upoznala u Sarajevu.

 

Svoju karijeru počinje graditi iz Beča, prije dvije godine, gdje sa svojim nastupima na svirkama oduševljava prisutne, kako glasom tako i predivnim izgledom. Pjesme radi u srcu Beograda odakle kako kaže, dolaze najbolji producenti. Prvi singl „Bolu prodana“, koji je svjetlo dana ugledao prije manje od dva mjeseca, potpisuje Beogradski Twister Studio, a Emina već radi i na novim pjesmama koje jedva čekamo!

 

Više detalja o tome kako je počela njena karijera, kako odabire pjesme, kako je zadovoljna reakcijama publike na prvi singl, da li je u srodstvu sa Zlatanom Ibrahimovićem  i još mnogo toga, pogledajte u priloženom intervjuu Kanal 6 televizije sa Eminom Ibrahimović.

(tnt.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.