x

Emir & Frozen Camels imaju novi video spot za pjesmu „VOLIM TE“

Rock bend Emir & Frozen Camels (EFC),  ima novi video spot za njihov posljednji singl “Volim te”, koji je nedavno imao svoju uspješnu radio promociju. 

Ovaj video spot je kombinacija svojevrsne retrospektive dosadašnjih EFC spotova, u režiji poznatog hrvatskog režisera Darka Drinovca i nedavnog veoma uspješnog živog nastupa Emira i njegovih “Smrznutih kamila” na prestižnom “CMC 200” festivalu, na kojem je premijerno predstavljena ova pjesma.

 

U malom video vremeplovu kroz prošlost pojavljuju se publici dobro poznata, lica kao što su hrvatska glumica Jadranka Đokić, svjetski poznata pin up djevojka Aida Đapo allias Idda van Munster i dr.

 

“Radi se o pjesmi prepoznatljivog EFC zvuka, a što se tiče tematike same pjesme, iako naziv možda sugeriše drugačije, “Volim te” je sarkastično-humoristična ljubavna priča bez sretnog završetka”, izjavio je lider benda, Emir Bukovica.

 

Kao i većina dosadašnjih EFC pjesama, i ova je snimljena i producirana na dva kontinenta, u studijima Mix Factory na Floridi (SAD) i Longplay u Sarajevu.

 

Ovaj spot, kao i prethodni za pjesmu “Flaster”, nastao je u režiji Tarika Hodžića, nedavnog trostrukog dobitnika Specijalne nagrade žirija Takmičarskog programa – dokumentarni film, Nagrade za ljudska prava i Nagrade publike za najbolji dokumentarni film na 22. Sarajevo Film Festivalu, imat će ovih dana premijere u svim državama regiona. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.