Energija dvije dame-Tereza i Ismeta u showu „Vidimo se u Sarajevu“

23.01.2017 20:00
energija-dvije-dame-tereza-i-ismeta-u-showu-vidimo-se-u-sarajevu-main

Kad: 23.01.2017. od 22 sata

Gdje: TV Pink BH

 

Alka Vuica u ponedjeljak, 23. januara od 22 sata gledateljima TV Pink BH donosi pravu žensku, emotivnu priču! Gošće talk showa „Vidimo se u Sarajevu“  biće dame - Tereza Kesovija i Ismeta Dervoz.

Istinska diva regionalne muzičke scene, žena takve energije kakva se rijetko viđa i glas koji ne možete ne čuti - to je Tereza Kesovija.

 

Tereza će u iskrenom intervjuu govoriti o svom teškom djetinjstvu, mladosti, svom prvom susretu sa muzikom, tajni mladolikog izgleda, energiji.

 

Nastupala je po svijetu, ali je najveći ugled stekla u Francuskoj. Vrhunac je bio njen solistički koncert u pariškoj Olympiji 1988. godine. Tereza će Alki otkriti kako su njen životni put do vrha pratili razočarenje i teške bolesti, ali i pored životnih nedaća uspjela je ostati svoja-uvijek nasmijana i temperamentna.

 

Terezina sarajevska prijateljica Ismeta Dervoz evocirat će zajedničke uspomene, prepričati zajedničke anegdote – biće ovo pravo žensko čavrljanje jedne generacije koja je njegovala neki drugi sistem vrijednosti i koja je zbog toga posebna.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.