Energopetrol i Ina kupcima poklanjaju vikend zabave!

20.12.2014 09:00
energopetrol-i-ina-kupcima-poklanjaju-vikend-zabave-main

Nastupajući vikend zasigurno će biti uzbudljiv za sve vozače u mostarskoj regiji. Nakon veoma uspješno realiziranog Road Show-a u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću kompanije Energopetrol i Ina u sklopu kampanje «Evolucija kvaliteta, Euroclass!», organiziraju Road Show u Mostaru, 20. i 21. decembra, 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na Ina benzinskoj stanici – Sutina bb. 

Organizatori su za posjetioce priredili brojna iznenađenja, više od 200 vrijednih nagrada, među kojima je i gratis gorivo u vrijednosti od 100 KM za 5 najsretnijih kupaca. Također, posjetioci će imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade u vrijednosti od 10.000 KM za preuređenje automobila. 

 

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području mostarske regije. 

 

Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil u svim vremenskim uvjetima.

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.