Energopetrol i Ina organizuju Road Show : Vikend zabave i promotivnih cijena premium Euroclass goriva!

23.11.2014 09:00
energopetrol-i-ina-organizuju-road-show-vikend-zabave-i-promotivnih-cijena-premium-euroclass-goriva-main

U sklopu kampanje ``Evolucija kvaliteta, Euroclass!``, kompanije Energopetrol i Ina organizuju vikend sniženje cijena premium goriva i Road Show  gdje će svi posjetioci imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade od 10.000 KM za preuređenje automobila.

Prvi Road Show održaće se u Sarajevu i to 22. i 23. novembra, 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na EP stanici na Čengić Vili. 

 

Ovim povodom pripremljena su brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada, među kojima su i kartice za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

 

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području sarajevske regije. 

 

Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil, poboljšanje performansi motora, produžen vijek trajanja i smanjene troškove održavanja.

 

Road Show će se osim Sarajeva održati i u Tuzli, Bihaću, Mostaru i Zenici, na EP i INA benzinskim stanicama.

 

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.