x

Ervin Mujaković samo za ženske oči: Vježbama u parku do savršene forme!

Finalista Velikog Brata, već sada dobro poznati Sarajlija Ervin Mujaković se lagano vraća u formu. On je nakon završetka rijalitija imao dosta obaveza, počevši od snimanja emisija, raznih kampanja, fotografisanja, žurki po klubovima širom regije, a i sam je postao menadžer sarajevskog kluba Premium. Osim što smo ga par puta fotografisali u fitness centru, ekipa Ekskluzive se uvjerila u još jednu Ervinovu tajnu i odgovora na pitanje kako dolazi do sjajne forme i odličnog izgleda.

Ovako se Ervin Mujakovi? vra?a u formu

Naime, kako se fotograf Ekskluzive ne udaljava od svoga objektiva, jer nikada ne znamo kada može naići neka poznata osoba, tako smo tokom jedne obične šetnje Velikom Alejom na Ilidži primijetili Ervina.

 

Mujaković je u tom momentu trčao, a naravno odmah smo ga zamolili da budemo dio njegovog gotovo svakodnevnog treninga. Pored šetališta, gdje Ervin upražnjava lagano trčanje, zabilježili smo i kako u obližnjem parku radi neke od vježbi. Istezanje, sklekovi, trbušnjaci i sve to usred parka, put je do Ervinovog izgleda na koji padaju mnoge djevojke.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.