x

Evo gdje vas čekaju najbolje žurke: INSOMNIA CLUB i partijanja do zore...

U klubu ``Insomnia`` i ovoga vikenda održana je žurka za pamćenje. Uz popularnog Dj-a, Miloona gosti su uživali u fantastičnom repertoaru miksa najbolje i najkvalitetnije strane i domaće muzike.

Insomnia Club

Trg Nemanjića 74317 - Petrovo

Inače kada su u pitanju noćni izlasci klub Insomnia u Petrovu svakako važi za jednog od najboljih. Osim fantastične muzike, srdačne dobrodošlice profesionalnog osoblja, pristupačnih cijena, posjetioci su imali priliku uživati i u nagradnoj igri. Naime, vlasnik Neno pobrinuo se i ovoga puta da svojim cijenjenim gostima obezbijedi i lijepe nagrade u izboru raznovrsnog pića koje uvijek iznova izmamljuju osmijeh i oduševljenje kod sretnih dobitnika.

 

Inače, popularni klub i u budućnosti planira za svoje goste samo najbolje. Osim atraktivnih hostesa, raznovrsnih nagradnih igri, klub će uskoro posjetiti i neka eminentna imena naše estradne scene.

 

Zaista sam oduševljen dosadašnjim povjerenjem i odzivom gostiju. Hvala od srca svima koji su tu i koji nas i dalje podržavaju. Mi ćemo se i ubuduće truditi da našim cijenjenim gostima uz pristupačne cijene ponudimo samo ono najbolje i najkvalitetnije, priča vlasnik Neno.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.