x

Evo kako je bilo na promociji nove pjesme Mc Kazanove! ``Domino Dama`` će da pokori region...

Mladi i sve popularniji pjevač Mc Kazanova sinoć je konačno na oduševljenje mnogih fanova izbacio svoju novu pjesmu pod naslovom ``Domino Dama``.

Promocija iste održana je u klubu K4 u Banja Luci. Brojne kolege sa estrade, prijatelji, medijske kuće iz cijele zemlje i regiona pratile su ovaj događaj. Naša ekipa se rado odazvala pozivu i time svjedočila nesvakidašnjoj mega žurci.

 

Među prisutnim gostima primjetili smo i mladu zvijezdu u usponu Faruka Durana, te Dj-eve Marcco, Mr Dario, Salle, Alex, Bone, Stojak...koji su svojim zajedničkim predstavljanjem ``nabrijali`` atmosferu do ludila. Voditeljica, novinarka i urednica emisije Stil iz Banja Luke Ljupka Ćelić takođe je svojim prisustvom uveličala slavlje. Njen outfit predivne svečane toalete tokom večeri bez imalo sumnje mamio je uzdahe jačeg spola.

 

Želim još jednom da se zahvalim svima koji su došli na moju promociju. Svim prijateljima, kolegama i novinarima, hvala od srca na podršci, uljepšali ste mi veče vašim prisustvom otkrio je Kazanova na kraju.

 

Pogledajte novi spot i poslušajte pjesmu Domino Dama:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.