x

Evo kojih 5 ženskih osobina plaše muškarce!

Poznato je već da se muškarci plaše žena, ali nikada još nismo saznali zbog kojih se zapravo to ženskih osobina muškarci njih plaše. Otkrivamo vam u čemu leži suština i kako da to promijenite.

Samouvjerenost

 

Iako će većina muškaraca na prvu odmah priznati da vole i žele jake i samouvjerene žene koje otvoreno iskazuju svoje stavove, mišljenje i zapažanje, statistika pak pokazuje druge rezultate. Pravi muškarci neće se povući pred jakim ženama, već baš suprotno, učiniće sve da dodatno stimulišu njenu samouvjerenost, piše “Lepota i zdravlje“.

 

Nezavisnost

 

Ranije su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihove materijalne situiranosti, ali vrijeme se sada promijenilo. Žene zarađuju nerijetko i više od samih muškaraca, uspješne su i nezavisne u svakom smislu, naročito materijalnom. Međutim, pravi muškarac se neće osjećati ugroženo u društvu takve žene.

 

Prihvatanje svog tijela

 

Žene koje prihvataju svoje tijelo, naročito one koje su putenije građe i koje se dobro osjećaju u svojoj koži mogu biti prijetnja za muškarce. Prihvatanje onoga ko jeste pospješiće vaše samopouzdanje, a mnogi muškarci mogu da potvrde da su se nebrojano puta zaljubili u neku djevojku koja je imala višak kilograma, ali koja je imala visoko samopouzdanje.

 

Neustrašivost

 

Iako muškarci vole kada žena ima potrebu da se osjeća sigurno i zaštićeno sa njegove strane, ipak vole i neustrašive žene koje su uvijek spremne na rizik ili životnu avanturu. Koliko god oni pričali da vole sigurnost sa ženama, ono što ih održava u životu su zapravo nepredviđene okolnosti i situacije koje doživljavaju sa svojim ljepšim polovinama.

 

Umjerena samokritičnost

 

Gotovo svako od nas preispituje svoje postupke i daje sam sebi konstruktivne kritike u cilju napretka, ali pretjerana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.