x

Evo koju su životinju Severina i Igor dobili na poklon! (FOTO)

Pored toga što se brine o sinu Aleksandru i mlađanom suprugu Igoru, Severina Kojić će ubuduće morati da pazi na još jednog člana porodice - prase! Naime, svi prisutni su bili šokirani kada je jedna gošća prišla mladencima i poklonila im živo prase, koje je mlada odmah uzela u naručje, a mladoženja ga poljubio.

Sevkina srpska svadba, kako ju je ona sama nazvala, trajala je do jutarnjih sati, a “Alo!” je imao tu privilegiju da bude u sali gdje se sve odigravalo. Pored praseta koje su dobili, mladenci su uživali u plesnim tačkama profesionalnih igrača, a u jednom trenutku su svi prisutni imali priliku da gledaju balet „Labudovo jezero“.

 

Smjenjivala se razna muzika kod Sevke na veselju, pa su tako u jednom trenutku pjevali Aca Lukas i Džej Ramadanovski, a odmah za njima je na scenu izašla violončelistkinja.

 

Koliko je mladencima bilo lijepo na svadbi, pokazuje to što ni u jednom trenutku nisu sjedili, već su sve vrijeme đuskali.

 

Da li zbog vrućine ili je to bilo po unaprijed smišljenom scenariju, ne znamo, ali se Severina presvukla čak tri puta. Raskošnu vjenčanicu zamijenila je bijelom dugom haljinom, nakon koje je obukla zlatnu haljinu, dužine ispod koljena.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.