x

Evo šta Rada sada misli o selu u kojem je odrasla!

Radmila Manojlović prevalila je velik put od Četereža do Beograda i „Zvijezda Granda“, koje su je proslavile. Ipak, kaže, svog porijekla se nikada nije stidjela. 

- Ponosna sam na svoje Četereže i na to odakle sam ponikla. Ne bih ga mijenjala ni za jedan svjetski grad ili metropolu. Malo mjesto ima svoje prednosti, i danas sam zahvalna roditeljima na svemu što su mi pružili, ali i na pravim ljudskim vrijednostima koje su mi usadili - kaže za „Blic“ Rada.

Sve što zaradi, osim u karijeru, ulaže u svoju porodičnu kuću jer, kako kaže, ne može da uživa u novcu i beneficijama koje on nosi ako njeni najmiliji nemaju iste uslove za život.  

- Mnogi me pitaju zašto nisam kupila stan u Beogradu gdje živim kao podstanar i gdje plaćam kiriju. Ja sam se ipak opredijelila za restauraciju stare i izgradnju potpuno nove kuće u mjestu u kojem sam se rodila i gdje žive moj otac i sestra.

Ona još nije u potpunosti završena. U nekim sobama nedostaje namještaj, planiram da završim još jedno kupatilo... Naravno, planiram i kupovinu stana u Beogradu.

Rada kaže da je uz oca i brata posebno vezana za mlađu sestru Mariju.  

- Maja često dolazi kod mene, a odlazim i ja kod nje. Zna da mi skuha i donese čorbu čak iz Požarevca. To ne znači da ja ne znam da kuham, ali Maja voli da vodi računa o meni jer se loše hranim. Često u šali kažem da je ona moja starija sestra.

Izvor: Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.