x

Evo šta je Zoran rekao maloj Jani u posljednjem razgovoru prije hapšenja, kad je nacrtala plavu krv na tijelu!

Dok Zoran Marjanović danima negira da je umiješan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, zbog čega se i nalazi u pritvoru Centralnog zatvora, on se nada da će ga iz grupe sumnjičavih izbaviti kćerka Jana.

Naime, tako barem tvrdi izvor upoznat sa detaljima istrage, prije svega sa onim pojedinostima iz njegovog saslušanja pred Višim tužilaštvom u Beogradu gdje je izjavio da je ona dovoljno velika i pametna djevojčica koja sve zna.

 

Zoran je uhapšen u petak, 15. septembra posle izlaska iz rijalitija ``Zadruga``, koji je startovao samo nedjelju dana ranije i gdje mu je u jednom momentu u posjetu došla upravo kćerka Jana.

 

Iako odvojen od nje samo jedan dan, otac je pokazao koliko mu nedostaje njegova mezimica, kao i koliko je slab na nju. Prvo se djetinje iskreno obradovao što je vidi, zatim je strpljivo odgovarao na sva njena pitanja u vezi sa životinjama, učesnicima, prostorijama u kojima borave...

 

Malenu Janu posebno je zainteresovala ``zlatna ribica`` iz jezera rijalitija, koja onom ko je uhvati može da ispuni želju.

 

- Da se molimo bogu da nam ispuni želju? - pitala je ona oca, od koga je dobila odgovor da se ``njemu molimo za mnogo veće i važnije stvari``.

 

Interesantan je i dio u kojem Jana pominje ``plavu krv``. Naime, na očevo pitanje zašto je izšvrljala ruku, šestogodišnjakinja je rekla:

 

- Mislila sam da će to nekog da uplaši i da će misliti da je to neka plava krv! To sam mislila. Ali ipak ću to da obrišem jednom - zaključila je očigledno istraumirena djevojčica.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.