x

Evo šta se desilo sa Mirelom, majkom izgorjele djece koja ih je ostavila dok je bila s prijateljem!

Protiv Mirele Mikulčić (29), čije je troje djece, Nenad (4), Dimitrije (3) i Maja (2), izgorjelo u stravičnom požaru u njihovoj kući u selu Velika Krsna, mladenovačko tužilaštvo završilo je optužnicu koja bi trebalo da bude predata sudu početkom sljedeće nedjelje. Kako saznajemo Mirela će biti optužena za teško djelo protiv opšte sigurnosti, a za koje prijeti kazna od jedne do osam godina zatvora.

- Tužilaštvo je nakon prikupljanja svih dokaza analizom uvidjelo da postoji osnov da se Mirela Mikulčić tereti. Sada je predmet zaokružen i uskoro će biti predat sudu. Očekuje se da već sljedeće nedjelje optužnica stupi na pravnu snagu - rekao je naš izvor blizak istrazi.

 
 
On je naveo da je Mirela, pošto joj je ukinut pritvor, imala obavezu da se redovno javlja policiji, jer je imala sudsku zabranu napuštanja boravišta.
Decembra 2013. javnost je ostala šokirana kada je saznala da su izgorjela tri mališana. Istraga je utvrdila da su Nenad, Dimitrije i Maja bili zaključani u kući bez nadozora njihove majke.
 
 
- Iako je Mirela tvrdila da je otišla na trenutak do prodavnice, ispostavilo se, međutim, da je ona u vrijeme izbijanja požara bila sa prijateljem, izvijesnim Ljubom iz istog sela - navedeno je tada.
 
 
Požar su prve primijetile komšije koje su pokušale da izvuku djecu, ali zbog zaključanih vrata, kao i sve jačeg plamena niko od komšija nije uspio da uđe u kuću i spasi mališane koji su se, kako je istragom utvrđeno, zajedno sakrili ispod kreveta, gdje su i skončali.
 
 
Komšije su bile podijeljene u osudi Mikulčićeve, neki su je kritikovali, jer je ostavljala djecu samu, dok su drugi navodili da je ona morala da radi kako bi prehranila mališane.
 
 
Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.