x

Evo zašto muškarci brže krenu dalje nakon prekida!

Znači li to kako se muškarci bolje suočavaju s prekidom i boli? • Obiteljski terapeut David Klow iz Chicaga, tvrdi kako je ono što govore istraživanja zapravo potpuno suprotno od onoga što se zapravo događa

JESI li se ikada pitala zašto muškarci krenu dalje tako brzo?

 

I mi smo, obzirom da pripadnice ljepšeg spola uglavnom imaju tendenciju neko vrijeme provesti u žalosti, suzama i sažaljenju, dok većina muškaraca krene dalje, često kao da se prethodno baš ništa nije dogodilo.

 

Znači li to kako se muškarci bolje suočavaju s prekidom i boli?

 

Obiteljski terapeut David Klow iz Chicaga, tvrdi kako je ono što govore istraživanja zapravo potpuno suprotno od onoga što se zapravo događa te kako nešto, što se čini kao brzi prijelaz na nešto novo, zapravo mogu biti maskirani simptomi boli.

 

Također, dodao je kako je način na koji žene prelaze preko prekida puno zdraviji od ovog brzog načina ostavljanja stvari iza sebe.

 

``Kasnije se često dogodi to da muškarac napokon uzme malo vremena i dobro razmisli o svemu te shvati neke stvari, no tada je obično već prekasno za sve``, zaključio je.

 

Sada su nam svakako jasniji scenariji u kojima se bivši partneri ponovno javljaju nakon određenog vremena, sa željom za razgovorom ili druženjem.

 

Zaključak? Nema potrebe pretvarati se kako je sve u redu, jer to nije prirodan način da se nekoga preboli. S vremenom, i ti ćeš krenuti dalje, ali potpuno čiste glave.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.