x

Evropska prvakinja Katarina Kraišnik potpisala ugovor o saradnji sa firmama ``Jako`` i ``Pharmacy & Bio`` i portalom Ekskluziva!

U ponedjeljak, 16. oktobra u sali Taekwondo Kluba Sarajevo upriličeno je svečano potpisivanje sponzorskih ugovora između evropske prvakinje Katarine Kraišnik sa firmama “JAKO“ i “PHARMACY & BIO“ i portalom Ekskluziva.ba. Nakon toga je uslijedila promocija proizvoda te druženje sa članovima Taekwondo kluba Sarajevo, njihovim roditeljima i ostalim gostima i prijateljima kluba.

Potpisivanju ugovora prisustvovala je evropska prvakinja u Taekwondo-u Katarina Kraišnik sa roditeljima, njen trener Ibrahim Kolja, predsjednik taekwondo saveza Federacije BiH Samir Šarić, direktorica i vlasnica domaće kompanije Pharmacy & Bio Mr. Aida Delić Šarić, Vedad Vranj ispred portala Ekskluziva.ba, kao i ostale Katarinine kolege i kolegice sa svojim roditeljima.

 

Pharmacy & Bio je domaća renomirana firma za proizvodnju i prodaju biljnih preparata i dodataka prehrani, a evropsku prvakinju Katarinu Kraišnik u Taekwondo-u će snabdijevati svim neophodnim preparatima za trenažni proces. Ugovor o sponzorstvu naše prvakinje i firme Pharmacy & Bio je potpisan na godinu dana, a isti ima za cilj da Katarina što lakše postiže još bolje rezultate.

 

Firma sportske opreme Jako, to jeste zastupnik Jako sportske opreme za BiH Katarini će sponzorirati opremu, dok će portal Ekskluziva.ba biti medijski pokrovitelj i pratiti njen rad. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.