x

FARMA 8 počinje u septembru: Trajaće NAJDUŽE od svih dosadašnjih, a evo ko sve ulazi u rijaliti!

Popularni rijaliti “Farma” će poslije duže pauze vrata osme sezone za sve stanovnike otvoriti u Lisoviću ovog septembra, a pregovori sa potencijalnim učesnicima i posljednje pripreme uveliko su u toku. 

Na najpoznatije rijaliti imanje u Srbiji useliće se pjevači, starlete, kao i članovi porodice pojedinih ranijih učesnika.

 

Tako bi se u novoj “Farmi” mogla naći supruga Aleksandra Čabarkape, Klaudija Korda Čabarkapa, kao i Ljuba Pantović, koja je već nekoliko puta učestvovala u rijalitiju.

 

Takođe, spekuliše se da će se na “Farmu” useliti i Mina Vrbaški, zbog koje je nastao čitavi skandal sa snimcima Šake Polumente, zatim sestra Tamare Đurić – Aleksandra Đurić…

 

Od pjevača bi se na drvenim krevetima mogli naći Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Zli Pjevač Lazović, za kojeg mnogi kažu da je nova rijaliti zvijezda, kao i neki od učesnika “Pinkovih zvezda”…

 

Pojedina imena i oni najvažniji rijaliti igrači i dalje se čuvaju u tajnosti, a napominjemo i to da su pregovori i dalje u toku, te još ništa nije zvanično potvrđeno sa Pink televizije, na kojoj će se emitovati ovaj rijaliti, kao i do sada.

 

Inače, osma “Farma” navodno će trajati čak godinu dana, zbog čega će biti okarakterisana kao najduža u historiji, s obzirom da su sve prethodne sezone trajale po nekoliko mjeseci.

 

Kakva još iznenađenja očekuju sve ljubitelje ovog rijalitija, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.