x

FATALNA SRPKINJA UBIJA SEK*OM: Grabljivica traži novu žrtvu!

MALTA - Draganu Mihalković (45), porijeklom iz Srbije, koju je policija na Malti uhapsila, pa pustila, zbog misteriozne smrti dvojice Britanaca koji su preminuli nakon burne noći provedene s njom, prijatelji pokojnika optužuju da je ubica i klasičan lovac na novac.

Naime, Dragana Mihalković uhapšena je prošle srijede pošto je britanski penzioner Nevil Ajers (78) nađen mrtav u njenom stanu poslije burne noći provedene s njom. Istraga je pokazala da je Ajers cijele noći pio s Mihalkovićevom u baru „Šegi“.

 

Zanimljivo je i to da je i Dejvid Grant (68), koji je bio u vezi sa Srpkinjom, preminuo u njenom stanu u februaru ove godine.

 

Policija je ispitala obje smrti i pošto nije ustanovljeno da su bile nasilne, Srpkinja je puštena na slobodu uz kauciju.

 

Međutim, prijatelji pokojnog Dejvida Granta ubijeđeni su da je Dragana monstrum koji je došao glave njihovom naivnom prijatelju. Vejn Bojd je na svom profilu na Fejsbuku iznio niz uvreda na račun fatalne Srpkinje i naglasio da je ona opasna žena koja vreba vremešne muškarce kako bi ih iskoristila.

 

- Ona je čudovište koje zaslužuje prezir. Uvukla je mog druga Dejvida Granta u svoj život, alkoholisala se s njim, provodila se, iscrpljivala ga dok ga na kraju nije ubila. Čuvajte se ove žene, ona je prljava životinja kojoj je mjesto u zatvoru - napisao je ozlojeđeni Bojd.

 

Prijatelji pokojnog Granta tvrde da je Dragana Mihalković na Malti poznata kao žena koja traži sponzora, dekicu s kojim će se opijati i provoditi. Kako navode, ona minimum tri godine unazad vrbuje ljubavnike po Malti.

 

- Smuca se po barovima u okolini Bugibe. Obilazi kasina i vucara se po gradu, često je viđam. Sjedi po kafićima, ćaska s ljudima i nabacuje im se. Ono što je među muškarcima žigolo, to je ona među ženama. Hodajuće zlo - nadovezao se jedan od prijatelja na Bojdov status.

 

On je dodao da je neko čak i juče ujutro vidio Draganu kako zavodi turiste na šetalištu u Bugibi.

 

- Izgleda da je brzo preboljela svog pokojnog dečka. Ona je baš hladnokrvna i bezočna prevarantkinja. Svi treba da se čuvaju ove žene - navode prijatelji Dejvida Granta.

 

Podsjetimo, Dragana Mihalković je nakon hapšenja policiji ispričala da se šokirala kada je njenom prijatelju Nevilu Ajersu pozlilo.

 

- Učinila sam sve da mu pomognem. Zvala sam Hitnu pomoć i policiju. Osjećam se odvratno - rekla je Dragana.

 

Kako su poznanici fatalne Srpkinje i pokojnog Dejvida ispričali, Mihalkovićeva obilazi kafiće i klubove po malteškim dokovima, u kojima se okupljaju stariji muškarci.

 

- Tamo traži svoje žrtve, s kojima najprije pije alkohol, a poslije nekoliko čašica ih odvodi u svoj stan, gdje ih iscrpljuje sek*om. Uglavnom bira penzionere za koje misli da imaju novca. Ne bi me čudilo da nađe nekog bogatog muškarca sa Kipra da bi se udala za njega, uživala u izobilju i na kraju naslijedila njegovo nasljedstvo. Ona je prava kuč*a i debela krava - rekli su Grantovi prijatelji.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.