FFC 14: LJUBLJANA NA OBN-U!

03.10.2014 20:00
ffc-14-ljubljana-na-obn-u-main

FFC sutra treći put stiže u Ljubljanu.Dvorana Tivoli još će jednom biti domaćin jednoj od najboljih europskih borilačkih organizacija, a sudeći po prethodna dva eventa koja su se održala na istom mjestu, možemo biti potpuno sigurno da će borci priprediti pravi spektakl u ringu, možda ovog puta čak i veći s obzirom na to da se po prvi puta održavaju mečevi za titule prvaka.

FFC 14 donosi nam mnogo sjajnih mečeva. MMA program će predvoditi dvoboj za titulu u pero kategoriji do 66 kilograma između dubrovačke zvijezde Antuna Račića i Slovenca Lemmyja Krušiča. 

 

``Killer`` već godinama važi  za jednog od boljih borca u nižim kategorijama u regiji, a to govori i njegov odličan rezultat - 16 pobjeda i tek pet poraza.

Još bolji i uvjerljiviji MMA rezultat ima drugi kandidat za titulu - ljubljančanin Lemmy ``The Dog`` Krušič koji će pokušati stići do vrijednog pojasa. 15 pobjeda i samo dva poraza su dokaz da je Krušič posljednjih godina stasao u vrlo ozbiljnog borca.

 

Glavne zvijezde u kick boks programu su Samo Petje i Teo Mikelić. Ova dva sjajna mlada ``stand up`` asa su se u posljednje dvije godine definitivno promovisali u vrhunske borce okrunivši svoje kvalitetne FFC predstave i nastupom na Gloryju 14 u Zagrebu.

Pobjednici ova dva meča postat će prvi vlasnici FFC pojasa u toj organizaciji.

 

FFC 14 sa direktnim prenosom iz Ljubljane pogldajte 3.10.2014. u programu OBN TV od  22 sata.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.