x

FILIP HVALI SVOJU DRAGU: Aleksandra je dama i bez gaćica!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, jedan od najpopularnijih estradnih parova, gdje god se pojave privlače veliku pažnju. Tako je bilo i na jednoj nedavnoj proslavi. Iako se Filip na gradskim dešavanjima i u noćnim izlascima povuče i prepusti djevojku novinarima, ovog puta je želio da priča o njihovoj ljubavnoj vezi, koja neprestano intrigira srpsku javnost.

Osim toga što su im mnoge zvanice dijelile komplimente na račun odjevnih kombinacija, pohvale su golupčići uputili i jedno drugom. Pastorak folk dive Lepe Brene je za „Alo!“ iskreno prokometarisao izazovnu Aleksandrinu toaletu, koja je svima u blizini govorila da ispod nje ne nosi donji veš.

 

- Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset. Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski - pohvalio je sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića svoju partnerku.

 

Mladi Živojinović je negirao gradske priče da se svađa sa djevojkom i da mu ponekad smeta njeno ponašanje.

 

- Ne kritikujem Aleksandru. Nema potrebe, divna je djevojka. Desi se da joj dam pokoju konstruktivnu kritiku da bi napredovala i bila još bolja kad je posao u pitanju ili nešto drugo - rekao je Filip, a Aleksandra isto misli o njemu:

 

- Filip je zaista dečko za poželjeti, nemam šta da mu zamjerim i ne bih mu uputila nikakvu kritiku - kaže ona.

 

Malo, malo, pa u medijima izađe neka negativna priča o ovo dvoje zaljubljenih, ali oni se vode krilaticom: „Neka se piše šta god, samo da je slika lijepa i što veća.“

 

- Svako treba srcem da uđe u neku vezu ako to već odluči i treba da bude u tome 100 odsto. Svi negativni tekstovi koj su izlazili o nama su vremenom našu vezu ojačali, ona je moj izbor, ja sam njen, mi od toga ne bježimo. Rodio se taj balkanski inat u nama u međuvremenu, pa kad napišu nešto ružno, onda mi kažemo: „E, baš sad nećemo da se posvađamo“. Samo neka pišu, mi se volimo i to je najbitnije - istakao je Živojinović.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.