x

FK Sarajevo i Poliklinika Sunce - Agram nastavljaju višegodišnju saradnju!

Poliklinika Sunce - Agram i Fudbalski klub Sarajevo nastavljaju višegodišnju poslovnu saradnju i u sezoni 2014/15. Ugovor između novog/starog srebrenog sponzora i bordo kluba je zvanično potpisan.

``Svako produženje saradnje sa našim sponzorima je najveća satisfakcija rada marketing odjela FK Sarajevo. Činjenica da će se Poliklinika Sunce Agram, koja djeluje u sistemu Agram Koncerna kao najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja u BiH i regiji, i dalje vezati uz brend FK Sarajevo nam daje za pravo vjerovati da i na polju marketinga uspijevamo pratiti velike ambicije našeg kluba.``, kazao je Damir Puzić, direktor odjela za marketing i komunikacije Fudbalskog kluba Sarajevo.

 

``Jedna od misija Poliklinike Sunce-Agram jeste da pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini onoliko koliko možemo. Naša firma je društveno odgovorna i rado pomažemo sportskim kolektivima. Prepoznali smo evropski put Sarajeva i sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa bordo klubom.``, kazao je Taid Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram.

 

Poliklinika Sunce - Agram je najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji, bazirana na internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.

 

U Poliklinici, smještenoj na glavnoj cesti koja vodi prema centru Sarajeva, u lijepo uređenim prostorijama, na površini od 2000 kvadrata, dočekat će vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje kojeg čine vrhunski doktori, te srednje medicinsko i administrativno osoblje.

 

Cilj Poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova, te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika ponuditi rješenje Vaših zdravstvenih problema.

 

Izvor: fcsarajevo.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.