x

FOLK ZVIJEZDA U VEZI? CECA PREĆUTALA, A MANEKEN IZ SPOTA OTKRIO: Između nas dvoje...

Svetlana Ceca Ražnatović  je predstavila spot za pjesmu ``Anđeo drugog reda``, koji je snimila na crnogorskom ostrvu Mamula i u Beogradu. U spotu se pojavljuje Nijemac rumunskog porijekla Florijan Munteanuom. 

Ekipa poznate tv emisije razgovarala je sa Cecom, ali i sa Florijanom. I dok Ceca nije željela da komentariše šuškanja da je njen odnos sa manekenom dublji od onog poslovnog, Florijan je rekao da između njih vlada neka posebna energija.

 

- Ja ne znam što mene to ljudi pitaju, jer to su toliko intimna pitanja, i da jeste i da nije, to sigurno ne bih rekla u kameru. Jer to je moj privatni život, moja privatna stvar. Ja nikad u životu nisam promovisala svoj privatni život i uvijek sam gledala da to bude ona poslovna strana moje ličnosti, što i treba da bude u medijima - rekla je Ceca na pitanje da li se na snimanju dogodilo nešto više između nje i manekena.

 

- Ceca je veoma lijepa i atraktivna žena, veoma jednostavnog karaktera i sa njom sam se sve lako dogovorio - rekao je Florijan i dodao:

 

- Naš odnos je za sada profesionalan, ali snimanje ne bi dobro izgledalo da nije bilo neke posebne neobjašnjive konekcije među njama.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.