x

Facebook ukinuo profil majci zbog ove fotografije!

Poznata reklama iz 50-ih godina za Coppertone s djevojčicom i psom bila je inspiracija jednoj majci za fotografiju svoje 2-godišnje kćeri i njezine prijateljice. No, ta se ideja nije se svidjela Facebooku na kojem je tu fotografiju i objavila.

Naime, kako je na Coppertonovoj reklami pas djevojčici pokušao skinuti donji dio kupaćeg kostima, tako je na spornoj fotografiji jedna djevojčica drugoj išla skinuti donji dio kupaćeg, prilikom čega joj se vidi dio gole stražnjice. Korisnici Facebooka prijavili su objavljenu fotografiju pod argumentom da je riječ o po*nografskom sadržaju, a majka djevojčice dobila je 24-satnu zabranu korištenja Facebooka, to jest, na to joj je vrijeme bio onemogućen pristup profilu.

 

Jill White, koja se inače profesionalno bavi fotografijom, rekla je da je, kada je opet mogla pristupiti Facebooku, još jednom objavila fotografiju svoje kćeri i njezine prijateljice, ali ovog puta na kćerinu stražnjicu stavila je ``smješka``. Facebook se nakon toga oglasio da Jill neće dobiti stalnu zabranu korištenja Facebooka zbog fotografije, piše Fox News Insider.

 

Iz Facebooka su objasnili da prva fotografija djevojčica nije uklonjena jer se smatra po*nografskim sadržajem, već zato što se na fotografiji vidjela gola stražnjica djevojčice, a to nije dopušteno prema njihovim pravilima. Dodali su kako Facebook ozbiljno razmatra prijave fotografija kada su djeca u pitanju.

(Večernji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.