x

Farmasi BiH proslavio prvu godišnjicu postojanja!

U subotu, 21.12.2013. godine u Hotelu Radon Plaza održana je gala zabava povodom proslave prve godišnjice  uspješnog poslovanja firme FARMASI BH.

FARMASI  je turski brend koji nudi paletu proizvoda za lice, oči, usne, nokte.... i koji se profitira putem direktne , kataloške prodaje kao jedina takva kompanija u Turskoj. 95% na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradiv, FARMASI  proizvodi ne testiraju se na životinjama, te su odobreni od strane svjetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svjedoče i brojni certifikati.

Radon Plaza

Džemala Bijedića 185, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+ 387 33 752 901

Bilo je to prelijepo druženje team lidera i direktora, koji su to postali zahvaljujući svom radu i uspjesima, kao i gostiju i poslovnih partnera iz Turske i Bosne i Hercegovine.  Najbolji su dobili nagrade, a proslava godišnjice je uveličana i sporazumom između FARMASI BH d.o.o. i NVO „MALA“, koji su potpisali potpredsjednica i projekt menadžerica NVO ``Mala`` te direktorica projekta Banke koštane srži , gđa Amela Sućeska idirektor FARMASI BH, g-din Leonard  Marković.

U programu su učestvovali  Dragan Marinković Maca kao voditelj i  pjevač Kenan Tucić,  koji je raznolikim repertoarom do ranih jutarnjih sati  zabavljao sve prisutne. Specijalni gost iznenađenja i  jedna od najvećih regionalnih zvijezda, legendarni Hari Varešanović,  podigao je atmosferu do usijanja svojim fantastičnim glasom  i pjesmama koje su svi u glas pjevali  i uz koje su svi plesali. Bila je to večer za pamćenje.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.