x

Fashion Room&Beauty Centar Site Ahmić uskoro u Sarajevu: Traže se frizerke, kozmetičarke...

Diljem naših prostora poznato ime modne scene Sita Ahmić trenutno radi na novoj kolekciji  sa dizajnerom Davidom Artonom. Ahmić je inače prepoznatljiva i poznata po glamuroznim haljinama koje se nose diljem regiona - od pjevačica, TV voditeljica, djevojaka, majki, kućanica... Sita Ahmić je ovaj put odlučila u svoju kolekciju u suradnji sa Davidim ubaciti i plišane dukserice za žene i muškarce, a koje će svjetlo dana ugledati 01. novembra. Ipak, poenta ove priče je i Beauty Centar koji Sita ima u sklopu svog showrooma u Dubrovniku, s tim da je isto to odlučila prenijeti u kako kaže njen drugi grad - Sarajevo.

Ova Dubrovčanka bosanskog porijekla podaruje Sarajevu Fashion Room&Beauty Centar, i to u strogom centru Sarajeva, a cijeli projekat je u saradnji sa partnericom i prijateljicom Milom Radić, koja u tom poslu ima veliko iskustvo.

 

Prostor od 100 kvadratnih metara će nuditi sve moguće usluge koje trebaju jednoj ženi: frizerske, kozmetičke, Make Up, masaže, depilacije, pedikir, manikir,  te razne vrste njege - sve to u veoma ekskluzivnom ambijentu po veoma prihvatljivim cijenama. Jednostavno rečeno, spoj kvalitete i povoljnih cijena na jednom mjestu, a važno je spomenuti kako su glavni proizvodi poznatih marka: Dikson, Opi , Afrodita.

 

U showroomu će se pobrinuti za vaš kompletan stajling, a dizajnerica će vam otkriti kako izgledati poput dama na crvenom tepihu. Od garderobe do uljepšavanja, neovisno o kakvim prigodama je riječ - ovo će biti pravo mjesto za žene svih starosnih dobi.

 

Kao što je svima poznato, Sita je veoma ``staylish``, prati posljednje modne trendove, ide na brojne seminare, te svoje znanje konstantno nadograđuje, tako da možete biti sigurni da ste u pravim rukama. Ona je otkrila kako je njen Centar u Dubrovniku postigao nevjerovatne rezultate, a također je sigurna da će i u našoj metropoli doživjeti ogroman uspjeh.

 

PRILIKA ZA POSAO 

 

Stoga je Sita u potrazi za adekvatnim osobljem, te poziva sve one koji se smatraju ozbiljnim i spremnim na rad da se prijave na natječaj za posao. Potrebne su frizerke, kozmetičarke, te manikirke i pedikirke. Svoje životopise možete slati na e-mail: [email protected], te tako možda postanete dio tima ove ambiciozne dizajnerice.

 

Pored toga, tu su i Facebook stranice: 
- Fashion Room & Beauty Centar Sita.A. Sarajevo:
https://www.facebook.com/Fashion-Room-Beauty-Centar-SitaA-Sarajevo-831730433613026/timeline/

 

- Fashion Room & Beauty Centar Sita.A.
https://www.facebook.com/Fashion-Room-Beauty-Centar-SitaA-577450452358616/timeline/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.