x

Fejsbukom kruži opasna zamka: Obratite pažnju ako vam ovo dođe!

Na Fejsbuku se pojavio oglas u kome se djevojkama nudi 4.000 dinara za snimanje “blage fetiš tematike”.

Prema objašnjenju u oglasu, blagi fetiši su “stopala, golicanje i gaženje”, a djevojke su obučene u kupaće kostime, top i šorts. Video-klipovi bi trebalo da traju od tri do pet minuta, a navodno su namijenjeni za američko tržište.

 

Emina P. (23) je do sada radila promocije, bila je trgovac, čuvala je djecu i stare. Za težak rad je dobijala 1.000 dinara dnevno, a ponuda od 4.000 dinara za snimanje zvučala je primamljivo.

 

- Kada sam pozvala prvo sam pitala da li i koliko moram da se skidam. Rečeno mi je da to nema nikakve veze sa sek*om i da jedino što bi trebalo da radim da sa drugim djevojkama glumim da davimo jedna drugu - kaže Emina.

 

``Plašim da je to uvod u prostituciju``

 

Muškarac, čiji je broj telefona bio u oglasu, tražio je njen Fejsbuk profil da bi joj poslao slične video-klipove. Ponudio joj je i da se nađu na kafi, predložio da povede i drugarice, da im uživo objasni o čemu je riječ.

 

- Čim mi je tražio profil na Fejsbuku postalo mi je sumnjivo, plašila sam se da neko ne zloupotrijebi moje fotografije. Osim toga, trebalo bi da potpišem neki ugovor, a plaćalo se odmah na ruke. Odustala sam jer se plašim da je to uvod u prostituciju - kaže Emina.

 

Muškarac, čiji je broj telefona postavljen u oglasu, nije želio da se predstavi. Objasnio je da je riječ o “stock” fotografijama i video-klipovima, a da snimanje traje oko pet sati.

 

- Nema nikakve veze sa sek*om, niti sa pros*itucijom. Ako oglas asociara na to, odmah ću ga preformulisati. Fotografije i klipove prodajem preko “stock” sajtova. Ne postoji nikakav kasting, može da dođe koja god djevojka, a ima i zainteresovanih muškaraca. Riječ je o običnoj glumi - kaže on.

 

Sagovornik napominje da je njegov posao frilenserski i da ga radi još mnogo ljudi u zemlji.

 

Psiholog Maja Vujin kaže da će zrele osobe znati kako da reaguju na takav oglas. Mladi i neiskusni mogu da upadnu u zamku, ako je riječ o zamci.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.