x

Fikret Hodžić platu troši na igračke!

Supruga Ševala je poznatog TV voditelja Fikreta Hodžića krajem prošle godine učinila najsretnijim čovjekom na svijetu podarivši mu prekrasnu kćerkicu. Od tada Fikreta nikada nećete vidjeti namrgođenog. Osmijeh ne silazi sa lica, a zadovoljstvo mu je, kaže on, pomoći supruzi oko kćerke pa je tako u sitne sate pusti da malo odspava dok se on brine o njihovoj nasljednici.

Njegove kolege kažu kako u posljednje vrijeme Fikret gotovo svaku pauzu iskoristi u radnji WOG centra u kojoj se prodaje dječija garderoba i igračke. Ne gleda Hodžić ni na cijene već ako mu se dopadne neki komad garderobe za njegovu kćerkicu odmah ga kupuje, a sa igračkama je, našalio se voditelj, već malo pretjerao.

Već sada je soba njegove kćerkice prepuna igračaka, ali to ne sprečava Hodžića i njegovu suprugu da i dalje donose nešto novo. I mi smo ga prije nekoliko dana ``uhvatili`` u WOG centru u razgledanju igračaka. Fikretu su ``za oko zapale`` dvije velike lutke koje je odmah kupio kao i još nekoliko zanimljivih igračaka koje su prilagođene uzrastu njegove kćerkice.

Izvor: expressmag.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.