x

Fikret Hodžić zaštitno lice Bunjo d.o.o. !

Firma Bunjo d.o.o. jedna je od najuspješnijih autokuća u BiH, što potvrđuje tradicija od 1990 godine. Kako kažu u ovoj auto kući, ključ njihovog uspjeha leži u profesionalosti i pristupačnosti svakog od uposlenika, koji se uvijek trude da kupcima pruže što bolju uslugu. Sama brojka od preko 7000 zadovoljnih kupaca do sada je najbolji pokazatelj da to u stvarnosti i djeluje tako. Rezultati prodaje do 2010 godine u BiH pokazuju da je firma Bunjo d.o.o ostvarila ukupnu prodaju Renaulta od 45%, što im je donijelo uvoznički status za našu državu. Oni danas broje preko trideset radnika i kompletan kadar je školovan po Renault i Dacia standardima. 

Čelni ljudi firme odlučili su da ove godine pokrenu projekat i nađu zaštitno lice za automobile marke Renault i Dacia. U razgovoru sa direktorom marketinga Adisom Bunjom, saznali smo da traže osobu koja će zadovoljiti određene uslove. Njihova politika je bila da se nađe mlada i uspješna osoba, koja će biti pravi predstavnik njihovih brendova.
 
Zbog tih razloga odlučili su se za regionalnu zvijezdu Fikreta Hodžića, koji je trenutno angažovan na najvećem showu državi, a i šire, "Zvijezda možeš biti ti". Ovaj mladi i uspješni tv voditelj definitivno je zvijezda koja može da nosi i predstavi Bunjo d.o.o. u najboljem svjetlu. 
 
Koncept i cijela priča je zamišljena da Fikret Hodžić ima dva automobila na raspolaganju, u prvoj fazi će dobiti automobil marke Dacia, radi se Dusteru 4X4, koji će biti idealan za zimske uslove. Od proljeća vozi Renault, novi Clio 4, legendu ovog francuskog proizvođača.
 
Naše mišljene da Fikret Hodžić, Hayat TV i Bunjo d.o.o. mogu biti samo pobjednici cijelog ovog projekta.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.