x

Fikreta Husić iz Brčkog ponijela slavnu titulu !

Dana, 20. Juna 2012. Godine u Međunarodnom centru za omladinu Novo Sarajevo održan je 17. Izbor Miss BiH. Za najatraktivniju bh. djevojku, ove godine, proglašena je Fikreta Husić iz Brčkog.
Dvadeset i četiri djevojke učestvovale su u ovom natjecanju, iz različitih dijelova BiH, a samo jedna od njih predstavlja našu zemlju na izboru Miss svijeta 2012. koji će se održati u gradu Ordosu u Mongoliji 18. augusta ove godine.
Krunu novoj Miss BiH, Fikreti Husić, predala je prošlogodišnja pobjednica, senzacionalna Snežana Kuzmanović. Prva pratilja Miss BiH je Anja Đudurović, dok je druga pratilja Jelena Lukić.

 

Jelena Jović je Miss fotogeničnosti BiH, Miss šarma je Jovana Grahovac, Miss BTV Fashion je Aleksandra Klačar, a Miss Televotinga je Loreana Lola Sladojević.
Voditelji ovog programa, bili su neprikosnovena Slađana Pejić i Almir Čehajić Batko koji su ovu atmosferu prenijeli publici na jako neobičan i zabavan način. U revijalnom dijelu programa nastupili su Nina Badrić, Hanka Paldum i Fuad Backović Deen.
Prelijepa noć, u društvu najljepših djevojaka i ozarenih lica, koja su opravdana zasluženim titulama koje su ponijele djevojke.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.