Finale show programa Neki Novi Klinci u četvrtak od 21 sat na OBN-u

29.06.2017 19:00
finale-show-programa-neki-novi-klinci-u-cetvrtak-od-21-sat-na-obn-u-main

Kad: 29.06.2017. u 21:00

Gdje: OBN TV

 

Finale najslađeg show programa na OBN-u Neki novi klinci,ovoga će četvrtka, pokazat najtalentiraniju raspjevanu djecu cijelog Balkana. Bosna i Hercegovina kao i prošle godine ima svoje adute, a hoće li ponovno pobjednik biti iz BiH saznat ćemo na kraju prijenosa koji počinje u 21 sat.

Žiri ovoga puta neće odlučivati o sudbini kandidata, pita se samo publika cijele regije. Djeca uvijek izabiru najteže pjesme, nemaju straha i njihova mala srca spremna su plasirati velike emocije publici u studiju, ali i ispred TV ekrana. Josip Drinovac, Meliha Imširović, Merjema Alihodžić i Amna Jusić predstavljat će našu zemlju u ovom velikom finalu. Predstavnici BiH blistali su i u dosadašnjem dijelu natjecanja, tako da nema razloga da sav raskoš talenta pokažu i ove posebne večeri.Gledatelji će glasovati putem sms poruka, a s obzirom da smo prošle godine imali pobjednika s pravom se kandidati iz naše zemlje nadaju velikoj podršci.

 

Izravan TV prijenos će početi u 21 sat i to će biti posljednje Grandovo finale na OBN-u ove godine. Naredne sezone ćemo se također družiti s klincima koje je Saša Popović odabrao na audicijama širom regije.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.