x

Finalistice izbora Miss Earth BiH na pripremama !

Finalistice izbora Miss Earth BiH posjetile Termalnu rivijeru Ilidža

Razlog okupljanja djevojaka iz cijele naše države u glavni grad bio je prvi ocjenjivački susret koji je trajao dva dana 2. i 3. marta u hotelu Evropa. Prvog dana djevojke su pozirajući fotografu, pokazale svoja umjeća modelinga, a nakon toga izborna komisija izabrala je djevojku koja je najbolje pokazala svoje sposobnosti. Titulu „Miss fotogeničnosti“ ponijela je Vera Krneta iz Banja Luke. Ona je i nagrađena  foto book-om, koji će raditi sa zvaničnim fotografom projekta Dajanom Javorcem.

Drugog dana djevojke su se takmičile na Talk showu, gdje su pokazale svoje znanje na teme voda, a  govorile su  i o našoj najčistijoj rijeci  Una. Druga tema bile su društvene mreže, kao i njihova pozitivna i negativna strana. U odgovorima se najbolje snašla Zorica Babić koja je i osvojila titulu za  „Kraljicu talk showa“, a njena nagrada je vikend u hotelu Opal Exclusive u Bihaću, kao i posjeta Nacionalnom parku Una i priprema referata na temu vode u BiH za svijetski izbor 2013

Djevojke su iskoristile priliku da uživaju u prelijepom ambijentu bazena Termalna rivijera Ilidža.     Neke od njih iskoristile su priliku da se slikaju, a neke da uživaju odmarajući pored bazena. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.