x

Finalistice za Miss planete Zemlje pomagale ugroženim !

Da izbori ljepote u našoj zemlji nisu prepoznatljivi samo po lijepim djevojkama, već i po humanim djelima , pokazala je direkcija izbora za Miss planete Zemlje, organizujuci humanitarnu akciju , koja prije nekoliko dana održala u prodajnom centru Merkatora i Merkura.

Finalistice iz Sarajeva su boraveći ispred tržnih centara prikupljale osnovne namirnice za život za socijalno ugrožene u BiH. Nakon dugog razmišljanja kome da se poklone proizvodi, odlučeno je da se hrana odnese na TV Hayat za emisiju „Ispuni mi želju“, smatrajući da se tu prijavljuju najugroženije porodice.

Sam naziv Miss planete Zemlje govori da bi se projekat trebao zalagati za zaštitu okoliša, ali i svega što je na planeti Zemlji, a to su samim tim i ugroženi ljudi, kako u našoj zemlji tako i u svijetu.

 Ljudi puno pričaju, ali od priče se ne živi, tako da smo mi odlučili napraviti prvi korak, ali svakako ovo neće biti prva humanitarna akcija, jer imamo još planova za ubuduće, kao i akcija čišćenja koje ćemo sprovoditi na svim teritorijama BiH. Nadam se da će ovo biti pravi način da pozovemo sve građane da nas podrže.- poručila je projekt menadžerica projekta Emina Hadžipašić.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.