Find Your SPARK: izložba gadgeta i takmičenje dronovima

30.09.2017 08:00
find-your-spark-izlozba-gadgeta-i-takmicenje-dronovima-main

Kad: 30.09.2017. u 10:00

Gdje: SPARK, Mostar, BiH

 

Za 15ak dana u Mostaru se u organizaciji SPARKa i SYNCa vraćaju dva uspješna tech događaja od prošle godine - izložba gadgeta i natjecanje dronovima, ovaj put na istom mjestu, isti dan, pod jednim imenom - Find Your SPARK. 

Ne propustite priliku upoznati se s tehnološkim inovacijama iz raznih industrija iz cijelog svijeta na jednom mjestu - rezervirajte subotu, 30.9.2017. od 10 do 18 sati i posjetite SPARK (Mostar). Sudjelujte u zanimljivom natjecanju dronovima DJI Challenge, kao natjecatelj ili gledatelj, a na Gadget Showu pogledajte prezentacije i demonstracije proizvoda, educirajte se, isprobajte i kupite najnoviju tehnologiju i gadgete.

 

Događaj je otvoren i besplatan za sve posjetitelje već od 10 sati, kada možete doći i na Gadget Showu u prostorijama SPARKa pogledati najnovija postignuća iz područja virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva. HTC Vive, VRET, Nintendo Switch, Google Nest, Eynio Click i Vision, Pimatico, Lego Mindstorms, DJI dronovi, Greyp bicikla, hoverboardi, 3D printeri i 3D skeneri su samo neki od kul gadgeta koje možete vidjeti i isprobati - sve pod jednim krovom. Naravno, to nije sve - očekujte mnoga iznenađenja. 

 

Drugi dio događaja DJI Challenge počinje u 11 sati i održava se na otvorenom prostoru ispred SPARKa. To je natjecanje dronovima u brzini, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja. Ukoliko se želite natjecati za nagrade DJI Spark Fly More Combo, DJI Spark ili DJI Osmo Mobile, prijaviti se možete još dva dana, do 15.9.2017. u 16 sati na SPARKovoj webstranici. 

 

Od događaja ne bi bilo NIŠTA bez: STARK, INTERA, Studio Joker, Rolograf, Binvest, Config, HERA, Mlini pekara, Eurosan, Schrack Technik BH, A.O.Leko, City Hotel i Francuske palaćinke.

 

Potvrdite svoj dolazak i pratite sve novosti na Facebook eventu. 

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.