x

Firma R&S Sarajevo u projektu koji vraća mlade na sportska igrališta!

Odrastanje u sportu, pored mogućnosti iskazivanja prirodnih potencijala koje posjeduje svaka mlada osoba, pruža priliku da se ona razvija intelektualno i fizički. U želji da mladi kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme i učestvuju u timskim aktivnostima, firma R&S Sarajevo je doprinijela da basket i odbojkaško igrališta Osnovne škole „Grbavica I“ poprime novi izgled. 

Projekat je realiziran sa udruženjem „Jesi li za basket?“ u nadi da će privući što veći broj mladih sportista koji će imati priliku da pokažu svoje talente. Otvorenje obnovljenog terena je održano 31. oktobra 2017. godine., prilikom kojeg je direktoru škole uručena i prigodna donacija košarkaških i odbojkaških lopti.

 

Iz ove organizacije ističu da su svoju želju da učestvuju u razvoju lokalne zajednice iskazali kroz dosadašnje učešće u nizu projekata.

 

R&S Sarajevo je firma koja je osnovana 1996. kao mala porodična firma sa jasnom vizijom za budućnost. Nakon više od 20 godina poslovanja su jedan od vodećih uvoznika i kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.